trileris „DUOBėje” – Azerbaidžane nuo 2025 m. vasario 6 d.

Park Cinema

DUOBĖJE

Adas ir Domas- prabangių automobilių vagys. Domas pažada besilaukiančiai mylimajai Marijai atlikti paskutinį “darbelį” ir susilaukus kūdikio gyventi ramų šeimyninį gyvenimą. Marija turėdama blogą nuojautą nenori jo išleisti, tačiau Domas neatsispiria galimybei uždirbti nemažą sumelę.

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI

RĖMĖJAI

Žanras: Kriminalinis, išgyvenimo trileris, drama, romantinis

Sukurta: Lietuva

Platintojas: Maobori production, MB

Režisierius: Ruslanas Abdulajevas

Scenarijus: Ruslanas Abdulajevas

Kino teatruose nuo: 2024-09-06

Trukmė: 98 min

Cenzas: N-16

aktoriai:

Vytautas Kaniušonis,

Ainis Storpirštis,

Josif Balukevič,

Vytautas Kupšys,

Valentin Kirejev,

Raminta Paukštytė,

Kamilė Vasilenko,

Karolina Kriukelytė- Slavinskienė,

Vaidas Jakimavičius,

Ramūnas Papinigis,

Sergej Severjanov,

Ramūnas Papinigis

Atsiliepimai

Apie pelėdą supratom, kad mirtį pranašauja, bet va faina idėja tokia, labai įdomus ir kažkoks kitoks filmas nei įprasta.

Vakar parašė man, kad jūsų filmas Holywood lygio, sakė labai geras, buvo mano pažįstami.

Vienas geresnių matytų filmų "Duobėje", toks trileris su bajeriais. Rekomenduoju.

Vakar pažiūrėjome filmą. Geri aktoriai, puikus garso takelis, pradžioje norėjosi daugiau veiksmo. Įdomu tai, kad planuojate tęsinį.

Filmas labai įtempto siužeto. Bet aktorių vaidyba profesionali, holivudinė. Siužetai vienas keitė kitą, bet įtampa nesiūlo iki paskutinių kadrų. Manau tas filmas pamokantis, ypač jaunimui, kad kiekvienas blogas darbas, neliks nenubaustas. Ačiū labai ir sėkmės!

Ką tik po filmo! Iš tiesų, man labai patiko, žinoma, čia tik mano nuomonė, bet laikas tikrai greit pradingo, atrodė norėčiau žiūrėt dar ir dar, paskutinėj scenoj su Tavim, iš vis ašarą nubraukiau, ant kiek suvirpėjo širdelė! Iš tiesų, kadangi ir pati norėjau visuomet būt aktore ir "nepaėjo", tai vertinu ir profesionalumą, bendradarbiavimą visos komandos, nes nu wau, tikrai skaniai susižiūrėjo. Taip, galbūt kažkur norėjos papildomų detalių filme, bet manau niekas negimė tobulas. Tai vienžo, tikrai teigiamai vertinu, sužavėjo ir labai įdomiai susižiūrėjo. O Tau dar atskiros liaupsės, koks kliuvo dramatiškas vaidmuo ir kaip susidorojai. Tikrai smagu už jus visus!

Labai patiko viskas, gal keliomis vietomis dialogas per daug pasakoja praeities įvykius, kai galima būtų parodyt (kai Marija sako del telefono kelimo dėdei), bet suprantu, kad tokius niuansus nufilmuot kainuoja pinigus ir laiką. Labai patiko durų cut perėjimai tarp detektyvo ir Domo su Marija. Šiaip labai maloniai susižiūrejo ir sakyčiau tikrai geras filmas net ne Lietuvos standartais, o apskritai rinkos. Draugui taip pat patiko, sakė įtraukiantis trileris ir mačiau iš reakcijos, nemelavo.